Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Το περιβάλλον που δημιουργώ είναι ο καθρέφτης μου.

Σύντροφε Δήμαρχε,
Στο πρόγραμμα που υποσχέθηκες προεκλογικά έλεγες «Εξειδικευμένος τρόπος διαχείρισης για τα ογκώδη απορρίμματα …» Αυτό τον τρόπο εννοούσες;
Στους Θρακομακεδόνες που κατοικείς έτσι αφήνει τα μπάζα και τα σκουπιδια ο Θέμης; Οι άνθρωποι, και ιδίως τα παιδιά, που ζουν στα λυόμενα, μια ανάσα από τα σκουπίδια και το νεκροταφείο είναι άλλης κατηγορίας πολίτες;



Αγαπητέ τέως Αντιδήμαρχε περιβάλλοντος, δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος δε θέλησε να συνεχίσεις το έργο σου. Το άφησες μισοτελειωμένο. Αυτές οι εικόνες θα μείνουν να θυμίζουν το πέρασμά σου από το Δήμο.



Αγαπητέ νυν Αντιδήμαρχε, αφού έκανες μεγάλο έργο ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Νεκροταφείου, που το έργο σου φαίνεται στις φωτογραφίες, είσαι έτοιμος να συνεχίσεις την προσπάθεια που άφησε στη μέση ο προηγούμενος αντιδήμαρχος. Καλό κουράγιο.
Αν διαβάσεις το κείμενο ίσως δεν το καλοκαταλάβεις. Στο γράφω και στη μητρική γλώσσα. Αν έχει λάθη, συγνώμη. Θυμάμαι τα ρώσικα, όσο εσύ γνωρίζεις τα ελληνικά.
Уважаемый заместитель сейчас, после долгих работу в качестве председателя муниципального кладбища корпорации, чья деятельность, как в фотографии, вы готовы продолжать усилия оставить бывшего депутата. Мужественны.

Δεν υπάρχουν σχόλια: