Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Καθαρίζονται οι Σαράντα Μάρτυρες!!

Διάβασα στις τοπικές εφημερίδες ότι ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι έχουν ευαισθησία για το περιβάλλον. Έκανε λέει και ο κ. Δήμαρχος στις 19/3/2009 στις ανακοινώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για καθαρισμό του λόφου των Σαράντα Μαρτύρων, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του για το περιβάλλον. Και εγώ τον αδίκησα σε ανάρτηση στις 7 Μαρτίου, όπου έβαλα φωτογραφίες για ρύπανση του περιβάλλοντος.

Στις 19/3/2009 επισκέφτηκα το λόφο. Πράγματι είχαν αρχίσει να καθαρίζουν το λόφο. Σε 10 μεγάλους κάδους για μπάζα, που ήταν στην είσοδο του λόφου υπήρχαν ανακατεμένα σκουπίδια με χώμα. Είπα η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η άνοιξη θα βρει το λόφο καθαρό.

Στις 21/3/2009 επισκέφτηκα και πάλι το λόφο. Στην είσοδο ήταν μόνο 3 κάδοι.

Παραμέσα άλλοι 5 γεμάτοι σκουπίδια και μπάζα. Λείπανε δύο, μάλλον για άδειασμα στη χωματερή. Είπα με τη φόρα που πήρε η δημοτική αρχή θα έχει καθαρίσει και τον άλλο σκουπιδότοπο, δίπλα στο νεκροταφείο.

Πήγα λοιπόν και εκεί να χαρώ λίγο για την προστασία του περιβάλλοντος. Και τι νομίζεται ότι βρήκα εκεί. Τα μπάζα από τους Σαράντα Μάρτυρες(;). Φρέσκα μπάζα με σκουπίδια. Χτεσινά!!


Τι γίνεται κ. Δήμαρχε, βγάζουν τα σκουπίδια βόλτα ή άλλοι χρησιμοποιούν το χώρο ως σκουπιδότοπο; Θαυμάστε το χώρο σε διαφορετικές ημερομηνίες (18/2/2009, 27/2/2009 και21/3/2009).

Κύριε Δήμαρχε τι συμβαίνει με το χώρο αυτό. Θα καθαρίσει κάποτε; Περνάω κάθε μέρα και μου σφίγγεται η καρδιά. Και είσαστε και ευαίσθητος για θέματα περιβάλλοντος. Φανταστείτε να μην είσαστε πως θα ήταν τα πράγματα.

Με όλο το σεβασμό
Ο ομόφυλό σας Λεωνίδας Ποντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: