Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Καθαρισμός του λόφου των 40 Μαρτύρων

Δύο τοπικές εφημερίδες, η "Πολιτική" και η "αδέσμευτη των Αχαρνών" αναφέρονται στους Σαράντα μάρτυρες. Η πρώτη στην πρώτη σελίδα γράφει:" Ματθαίος Θεοδωρίδης - Μαρίνος Μουκάνης: Οι δύο αντιδήμαρχοι καθάρισαν το λόφο σε μια εβδομάδα!!". Ένας έμπειρος δημοσιογράφος που έχει γράψει τόσα για την απαράδεκτη κατάσταση στο λόφο των σκουπιδιών θα έπρεπε να γράψει :"Άρχισαν να καθαρίζουν τον λόφο από τα σκουπίδια και είχαν πριν τη δενδροφύτευση καθαρίσει μόνο τα 20% του λόφου".
Η δεύτερη εφημερίδα γράφει: "Δεν υπάρχει κανείς να αμφισβητήσει το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Μουκάνης Μαρίνος και Θεοδωρίδης Ματθαίος υπερέβαλαν εαυτόν για το όσο το δυνατόν καλύτερον αποτέλεσμα, αρχής γενομένης με τον καθολικό καθαρισμό της περιοχής."

Θα πρέπει να κοιταχτώ σε οφθαλμίατρο, γιατί άλλα βλέπουν τα μάτια μου.

Ο λόφος έχει και δύο μπάρες με κλειδιά, προφανώς να μη μπορούν να εισέλθουν αυτοκίνητα. Τα κλειδιά πρέπει να τα έχουν υπάλληλοι του Δήμου.

Τα μπάζα από εκσκαφές που ήταν φρέσκα και βρέθηκαν κοντά στην είσοδο, μετά την δενδροφύτευση, πως κατάφεραν και τα πέρασαν. Μήπως ήταν αυτοκίνητα του Δήμου. Γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: