Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Λίγο από Βενετία

Φωτογραφίες από την οδό Δεκελείας στις 24-5-2007 .







































Ο ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ

Δεν μας λείπουν οι οδικές υποδομές ,η κατασκευή πεζοδρομίων , η διευθέτηση ρεμάτων ,η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου, το μηδενικό πράσινο,
τα ελλειπή πάρκα, η Πάρνηθα που κάηκε …………………………………..
Περιβαλλοντική συνείδηση μας λείπει, θετική σκέψη και ρομαντική διάθεση !!!
Γιατί ! για σκεφτείτε , τι έχει να ζηλέψει η Δεκελείας από τη Βενετία ; μόνο τις γόνδολες!!! Σιγά το έξοδο!!!

Ή ο υπέροχος βιότοπος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία (φυσική λακκούβα ήταν και μετά από παρέμβαση έγινε λίμνη –αν τύχει να πάτε μετά από βροχή θα δείτε πολλές λακκούβες έτοιμες)
Σίγουρα χώρος υπάρχει, χρήματα δεν χρειάζονται και από τη στιγμή που υπάρχει η σωστή υποδομή (γιατί τα νερά ξέρουν το δρόμο) ,δε μένει παρά να τα μαζέψουμε,να μη μας φεύγουν προς την πλατεία Αγ. Βλασίου και προς την πλατεία Καράβου.
Ύστερα, όλοι έχουμε ένα χρυσόψαρο ή μια χελώνα ! Δε θα δώσουν και οι άρχοντες του τόπου από μια πάπια ! Όνειρο ! και όχι μόνο χειμερινής νυκτός αλλά και θερινής !

ΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ

Δικό μου σχόλιο: Αποσπάσματα από την προεκλογική ομιλία του κ. Φωτιάδη
Οι Αχαρνές μας έχουν ανάγκη από ένα μεγάλο όραμα, με συγκεκριμένους στόχους, γι' αυτό δεν χρειαζόμαστε διαχειριστές. Χρειαζόμαστε μεταρρυθμιστές. Χρειαζόμαστε τομές. Χρειαζόμαστε γενναίες μεταρρυθμίσεις.

Οι υποδομές της πόλης, το αντιπλημμυρικό σύστημα, το οδικό δίκτυο, οι συγκοινωνίες, ο προαστιακός, οι κοινωνικές υποδομές, το νεκροταφείο, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, θυμίζουν κοινωνίες παρελθόντων δεκαετιών.

Πρόταση: Να μετονομαστεί η οδός Δεκελείας σε οδό Βενετίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: